Noaber deal

In samenwerking met Stichting FC Noaber, wordt er Maatschappelijk Diensttijd aangeboden onder de naam: Noaberdeal. Een uitleg over het project staat hieronder omschreven.

FC NOABER: Sluit jij met ons een Noaberdeal?      

Wil jij deel uitmaken van de Noaber Community? Sluit jij met ons een Noaberdeal? Waar wil jij je voor inzetten? Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw talenten? Wordt de maatschappij er beter van? Met de Noaberdeal maken we het mogelijk. Hoe? Dat omschrijven we hieronder.

Maatschappelijke Diensttijd (MDT)FC Noaber is een project van, voor, door en met jongeren: Samen en inclusief! Je beslist mee en voert het uit in je eigen Noaber Community. Het ‘Noaberteam’ dat door FC Noaber is opgezet bestaat dan ook alleen uit jongeren. Jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 27 jaar. Wil je graag een deal? Stuurt u dan een mail naar sporteraar@gmail.com.

Bij FC Noaber volgen de jongeren een MDT bij een vereniging, een welzijnsinstelling, een zorginstelling, basisschool of een andere organisatie. Zij voeren werkzaamheden uit die belangrijk zijn en waar ze het verschil kunnen maken! In het voordeel van u!

Stichting Sporteraar is regioverantwoordelijk voor de Gemeenten Borne, Almelo en Hengelo. Heeft u als verenginig, instelling of andere organisatie interesse voor een MDT plan? U kunt dan een mail sturen naar sporteraar@gmail.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!