Winter Games


Ben jij 6 t/m 13 jaar en heb jij zin om in februari op zondag lekker actief en sportief bezig te zijn met vriendjes of vriendinnetjes? Doe dan mee aan de Wintergames in Sportpark 't Wooldrik op de velden van RKSV NEO!


De Wintergames zijn een initiatief van de Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal Werk Nederland. Samen met de Gemeente Borne en Stichting Sporteraar zal er voor en door jongeren een spellencircuit worden uitgezet. Alle jeugd uit Borne is welkom en uiteraard worden de games georganiseerd volgens de dan geldende RIVM richtlijnen en regels op het sportpark:

De dagen zijn:

- Zondag 7 februari (afgelast)

- Zondag 14 februari (afgelast)

- Zondag 21 februari

- Zondag 28 februari

De tijden en leeftijdscategorie├źn zijn:

- 11.15 - 12.15 uur. Van 6 tot en met 10 jaar

- 12.30 - 13.30 uur. Van 11 tot en met 13 jaar


Opgeven is niet nodig. Zorg gewoon dat je 5 minuten van de voren aanwezigheid en neem vooral je vriendjes of vriendinnetjes mee!

Voetnoot: Zoals gezegd, wordt dit alles georganiseerd door jongeren uit Borne. Deze jongeren draaien mee met het FC Noaber project (Voor meer informatie: www.fcnoaber.nl) van Arnoud Bartelink en ondersteund door de Gemeente Borne. Een extra MDT(Maatschappelijke Diensttijd) regeling dat jongeren stimuleert om maatschappelijk iets te betekenen in de Gemeente Borne. Ook zullen er meerdere andere projecten in de aankomende maanden in de Gemeente Borne georganiseerd worden. Mochten er jongeren zijn tussen de 14 en 27 jaar die iets sociaal maatschappelijk (sport, zorg, ouderen, school, etc) willen doen, of aan deze Wintergames willen meedenken, voor de Gemeente Borne, stuur dan een mail naar fcnoaberteamborne@gmail.com.